4. 3. 2015.

OVACIJE NOVAKU U KRALJEVU (VIDEO)

4. mart 2015

Kraljevo – U dvorani preko 3000 ljudi gleda otvoreni trening Dejvis kup reprezentacije Srbije na čelu sa Novakom Đokovićem. Ispred hale ostalo više od hiljadu navijača.

U hali sportova red aplauza,  pa red ovacija! Novak je uzvraćao, otpozdravljao. Nole, Nolem orilo se iz grla preko 3000 Kraljevčana koji su ispunili dvoranu do poslednjeg mesta. Atmosfera na treningu Dejvis kup reprezentacije izvanredna, sportska. 

hala trening11111

Više od hiljadu navijača ostalo ispred dvorane. Nažalost, morali smo da zatvorimo vrata jer se ispunio ceo kapacitet. Moramo da pazimo na bezbednost, kaže obezbeđenje. A u hali spektakl, pre spektakla. Prvi je izašao Troicki, i aplauzi su prodrmali Kraljevo. Potom je došao i Novak. Navijači su ustali u dugo mu aplaudirali. Selektor Obradović i trener Vemić ponosni na sjajnu atmosferu.

Meč između Srbije i Hrvatske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa igra se u petak, subotu i nedelju. Pobednik ide u četvrtfinale ovog elitnog ekipnog takmičenja, a poraženi će igrati plej-of za opstanak.
LJBL