9. 3. 2015.

Nole: Kraljevčani, mnogo hvala!

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković još jednom je, ovoga puta na Fejsbuku, zahvalio Kraljevčanima na sjajnom prijemu i podršci tokom meča sa Hrvatskom (5:0).

Novakov "post" na Fejsbuku

Nole je više puta u izjavama za medije hvalio atmosferu koju su Kraljevčani napravili tokom tri dana Dejvis kup duela između Srbije i Hrvatske.

Nakon kontroverzi koje su pratile prodaju karata za taj duel, Kraljevčani su prvo na otvorenom treningu, a potom i tokom sva tri dana trajanja Dejvis kupa, pokazali da su zaslužili i opravdali organizaciju tog takmičenja.

Sve to nije prošlo neopaženo, pa im je prvi reket sveta zahvalio putem svoje zvanične Fejsbuk stranice:

"Poslednjih nekoliko dana u Kraljevu bili su neverovatni. Toliko vas je došlo da podrži naš Dejvis kup tim u veoma važnom meču i uspeli smo, timskim radom zajedno do četvrtfinala! Hvala vam što ste bili uz mene i moj tim i hvala na fer navijanju. Znam da znate koliko mi to znači", napisao je Novak uz fotografiju sa Nenadom Zimonjićem.

Đoković je doneo dva poena Srbiji. Prvo je u singlu lako pobedio Matu Delića, da bi kasnije sa Nenadom Zimonjićem u dublu overio prolaz u četvrtfinale Dejvis kupa.


Izvor: Rts