8. 3. 2015.

NOVAK SA AERODROMA “MORAVA” ODLETEO U 09:54 ZA CIRIH

Kraljevo – Nakon nastupa na Dejvis kupu u Kraljevu, Novak Đoković je sa vojno-civilnog aerodorma “Morava “ odleteo za Cirih.

Let je izvršila kompanija Pric aviation, avionom Cessna 560XL Citation XLS. uz posebne dozvole, jer aerodrom još uvek nije otvoren za civilni saobraćaj. Prihvat i otpremu obezbedila je Vojska Srbije, 98 VBR,  uz asistenciju Carine i Pogranične policije, objavljeno je na facebook profilu Aerodrom „Morava“ – Ladjevci, Kraljevo


Na facebok profilu piše i “Danas oko 10 casova imali smo posebnu cast i zadovoljstvo da ispratimo našeg šampiona na sledeđi turnir. Let je izvršen uz posebne dozvole, jer aerodrom još uvek nije otvoren za civilni saobraćaj. Let je izvršila kompanija Prince aviation avionom Cessna 560XL Citation XLS. Prihvat i otpremu obezbedila Vojska Srbije, 98 VBR, svu pomoć pružili i Carina i Pogranična policija. Novaku želimo da ostane na svetskom vrhu, a centralnoj Srbiji želimo političare koji će prepoznati koliko je bitno da region ima aerodrom, puteve i sve ostalo”.


Izvor: kraljevo.biz